Intrebari Frecvente

Ce trebuie să fac dacă am rămas cu mașina în pană?

Nimic mai simplu! Cu un singur apel telefonic dat în dispeceratul BMF Tractari veți primi asistența rutieră de care aveți nevoie. Veți comunica dispecerului  locul în care te afli și care este natură defecțiunii, iar acesta va coordona serviciul de asistență rutieră potrivit situației în care vă aflați.

De ce să apelați la serviciile BMF Tractari?

Ești șofer și ai nevoie de asistență rutieră? Apelează cu încredere la serviciile companiei BMF Tractari din județul Constanța și vei rezolva imediat orice problemă pe care o ai cu mașina ta.

Cum procedez în cazul unui accident de circulație?
  • În cazul în care accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, procedați la eliberarea părții carosabile pentru a nu încurca circulația altor vehicule.
  • În cazul în care din accident au rezultat și victime, fie numai cu vătămări ușoare, nu trebuie să modificați poziția vehiculului pâna la sosirea echipajului de poliție.
În cât timp ajunge o platformă de tractare auto?

Timpul mediu de așteptare a platformei auto solicitate este de 15 minute. Bineînțeles, acesta variază în funcție de distanța ce trebuie parcursă, și de disponibilitatea echipamentelor. Un timp estimat vă va fi comunicat în timpul apelului telefonic.

Care este programul de intervenții BMF Tractari?

Programul nostru de intervenții este Non-Stop, 7 zile din 7, 24 de ore din 24. Ne puteți contacta oricând și vă vom răspunde prompt.

telefon
0723 099 992